Anne Puntanen

Moi Kuntalainen 🙂 Olen Anne Puntanen paljasjalkainen Mikkeliläinen, äiti, mummo ja anoppi:) Perheeseeni kuuluu kaksi aikuista tytärtä jotka ovat jo omillaan ja asustelevat perheineen Mikkelissä. Miestä minulla ei ole eli olen sinkku. 🙂 Asustelen Tuskussa omakotitalossa.

Ammatiltani olen lähihoitaja, työskentelen Etelä-Savon sosiaali-ja terveyspalvelujen kuntayhtymässä ( Essotessa ) johon kuuluu kaikki seitsemän kuntaa Mikkeli, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Puumala, Pertunmaa ja Mäntyharju. Toimin ennakoivissa kotiin annettavissa tukipalveluissa lähihoitajana (vanhus-ja vammaispalvelut ) palveluohjaana ja opastan asiakkaita,hoitajia,omaisia,yrittäjiä sekä muita yhteistyökumppaneita. Kohtaan työssäni paljon erilaisia ja eri ikäisiä ihmisiä joiden kanssa teen rakentavaa yhteistyötä. Mielestäni olen hyvin yhteistyökykyinen, kokemusta omaava sekä asioihin kantaa ottava.

Miksi mukaan politiikkaan?

Haluan olla itse osa muutosta kohti parempaa. Koen että politiikassa pystyn vaikuttamaan asioihin, kertomaan mielipiteeni ja antamaan samalla äänen niille, jotka eivät pysty tai halua olla eturintamassa ajamassa muutosta paremmasta Mikkelistä. Haluan olla luomassa Mikkeliä, jossa lähimmäisistä pidetään huolta ja normaali arki pelaa olet sitten nuori, perheellinen, työtön, työelämässä tai eläkkeellä.

Haluan rakentaa siltoja muurien sijaan, kuntalaisten ja päättäjien välille. Kun silta on kunnossa, sen yli voidaan viedä keveitä sekä raskaita lasteja ilman, että siltahuojuu, murtuu tai romahtaa silloin voidaan sanoa, että talous onkunnossa jolla turvataan myös Mikkeliläisille parhaat palvelut sekähyvät lähtökohdat asua, elää ja olla onnellisia. Asiasisällöt ohjaavat päätöksentekoa, ei omat mieltymykset eikä vastakkainasettelut.

En ole jarruttaja enkä perässä vedettävä, olen ennemminkin sanavalmis sovittelija. Olen napakka nainen, joka etsii ratkaisuja kuntalaisten parhaaksi. Kunnallispolitiikka ei ole minulle uutta. Olen ollut mukana Mikkelin päätöksenteossa mm. valtuustossa, hallituksessa, lautakunnissa sekä erilaisissa johtokunnissa. Kahdeksan vuotta teki hyvää olla pois päätöksenteosta ja katsoa kauempaa Mikkelin kehitystä ja suuntaa. Joskus on hyvä mennä kauemmas jotta näkee lähelle.

Nyt haen teiltä kuntalaiset valtakirjaa Mikkelin kaupunginvaltuuston. Viemään meidän yhteisiä asioita eteenpäin. Jokaista meitä tarvitaan rakentamaan hineetä ja turvallista Mikkeliä, jossa meidän kaikkien on hyvä asua, tehdä työtä ja opiskella.

Sinä päätät!

Sinä näytät suunnan!

Minä vien asiat eteenpäin!

https://www.puntaska.fi/